Gepantserde voertuigen 18 (update 10)

januari 2024.

Het einde van het project komt in zicht met de levering van twee voertuigen. Hierna nog de laatste 2.

december 2023.

Levering van de eerste 4 voertuigen van de laatste aanvullende opdracht.

april 2023.

Levering van de 6 voertuigen voor een andere afdeling met een iets afwijkende specificatie. Vanwege het hogere gewicht dus weer de hele trits aan homologatietests.

april 2022.

Levering van de eerste 6 voertuigen van dit project. Dat alles na een heleboel vertragingen veroorzaakt door COVID en onduidelijkheid over de juiste homologatieprocedure en de nodige technische hordes. De uitlevering die eerst nog in 2019 bedoeld was te starten heeft dus een significante vertraging opgelopen.

december 2021.

Opdracht ontvangen voor de levering van nog eens 8 voertuigen. Juist op tijd omdat deze generatie van het basisvoertuig uit productie gaat. Het lukt nog precies om tijdens de uitloop van de productie deze basisauto’s te laten bouwen.

juli 2019.

Van deze raamoverkeenst waren al 10 auto’s in bestelling en productie. Een aanvullende opdracht voor 2 stuks is ontvangen. De uitlevering van auto’s begint nog dit jaar.

december 2018.

Een aanbestedingstraject van een Belgische overheidsdienst met een lange doorlooptijd. In de loop van 2018 zijn van verschillende documenten courante versies opgevraagd omdat deze al weer te oud waren geworden. Maar uiteindelijk is de beslissing gevallen en is mijn opdrachtgever de opdracht gegund. Het zal gaan om 10 gepantserde voertuigen en reparatie en omnderhoud voor de duur van 7 jaren. Het project bevindt zich in de opstartfase.

november 2017.

Na verschillende vertragingen is eind oktober de offerte aangeboden voor deze aanbesteding.

juli 2017.

Na wederom een lange periode van stilte is de technische specificatie voor de offerte ontvangen en zullen de nodige documenten worden opgemaakt om een aanbieding samen te stellen voor deze aanbestedingsprocedure.

februari 2017.

Na een lange periode van stilte, werden de aanvullende bewijsstukken gevraagd die bij de aanmeldingsprocedure horen.

september 2016.

In september 2016 is de aanmeldingsprocedure gestart voor de levering van een aantal gepantserde voertuigen voor een Belgische overheidsdienst. De ondersteuning bestond in het prepareren van de tenderdocumenten en de vele bijlagen die gevraagd werden.