Gepantserde voertuigen 18 (update 5)

juli 2019.

Van deze raamoverkeenst waren al 10 auto’s in bestelling en productie. Een aanvullende opdracht voor 2 stuks is ontvangen. De uitlevering van auto’s begint nog dit jaar.

december 2018.

Een aanbestedingstraject van een Belgische overheidsdienst met een lange doorlooptijd. In de loop van 2018 zijn van verschillende documenten courante versies opgevraagd omdat deze al weer te oud waren geworden. Maar uiteindelijk is de beslissing gevallen en is mijn opdrachtgever de opdracht gegund. Het zal gaan om 10 gepantserde voertuigen en reparatie en omnderhoud voor de duur van 7 jaren. Het project bevindt zich in de opstartfase.

november 2017.

Na verschillende vertragingen is eind oktober de offerte aangeboden voor deze aanbesteding.

juli 2017.

Na wederom een lange periode van stilte is de technische specificatie voor de offerte ontvangen en zullen de nodige documenten worden opgemaakt om een aanbieding samen te stellen voor deze aanbestedingsprocedure.

februari 2017.

Na een lange periode van stilte, werden de aanvullende bewijsstukken gevraagd die bij de aanmeldingsprocedure horen.

september 2016.

In september 2016 is de aanmeldingsprocedure gestart voor de levering van een aantal gepantserde voertuigen voor een Belgische overheidsdienst. De ondersteuning bestond in het prepareren van de tenderdocumenten en de vele bijlagen die gevraagd werden.