Project nieuwbouw beveiligd bedrijfspand (update 4)

november 2014.

De klant waarvoor deze nieuwbouw gerealiseerd zou worden ziet zich nu geconfronteerd met een sterke afname van haar activiteiten. De panden die veravngen zouden worden door deze nieuwbouw worden nu gesloten zonder de nieuwbouw. Project zal hiermee vermoedelijk nooit meer van de grond komen.

oktober 2013.

Gegeven marktontwikkelingen wordt door deze klant besloten de nieuwbouw voorlopig niet te starten, ook al is goedkeuring van het wereldhoofdkantoor verkregen.

juni 2013.

Het in mei 2012 aangevangen project is vanwege de uitblijvende aankoop van de grond door de projectontwikkelaar in oktober 2012 stil komen te liggen. Kort daarna ging de aannemer die het zou gaan bouwen failliet. Begin 2013 is een nieuwe projectontwikkelaar en aannemer gevonden en wacht het project op (hernieuwde) goedkeuring van wereldhoofdkantoor.

november 2012.

Het in mei aangevangen project is vanwege de uitblijvende aankoop van de grond door de projectontwikkelaar stil komen te liggen. Kort daarna ging de aannemer die het zou gaan bouwen failliet. Er wordt gezocht naar nieuwe partners voor dit project.

mei 2012.

Voor een klant zal een project gemanaged worden voor de totstandkoming van een beveiligd bedrijfspand. Naast het dagelijkse projectmanagement zal er de nodige advisering aan verbonden zijn. Tijdens de aanloop naar dit project is al de nodige advisering gedaan. Het pand zal in het midden van het land komen te staan.