Interim management

Interim Management

Voor kortere of langere tijd verstoken van een sleutelfunctionaris in uw bedrijf? Voor bepaalde en beperkte tijd overladen met werk? Zeker als het gaat over vakgebieden die me vertrouwd zijn ben ik zondermeer in staat de leemte op te vullen. Daarbij gaat de voorkeur er naar uit om dat in deeltijd in te vullen. Of het nu gaat om Facilitair Management, een afdeling Project Management, Contract Management, Tender Management, Fleet Management: allemaal voor mij bekende terreinen.

Inspectie Diensten

Ook wel expediting services genoemd. Hebt u een project uitbesteed aan een partij die wat betreft reisafstand te ver verwijderd is van uw standplaats en wilt u toch regelmatig een bezoek laten brengen om voortgang en tussentijdse controles laten uitvoeren dan kunt u dat aan mij uitbesteden. Alles binnen een radius van 250km vanaf Maastricht is realiseerbaar in 1 dag.

Het bijwonen en getuigen van controles en beproevingen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Omdat elk bedrijf anders is qua samenstelling, grootte en branch, is het belangrijk om af te tasten of er een match is. Neemt u daarom vooral contact op voor een oriënterend besprek.