Gepantserde voertuigen 19 (update 3)

december 2018.

Het tweede voertuig is uitgeleverd en in bedrijf. Project afgerond.

juni 2018.

na nog wat kleine probleempjes opgelost te hebben is nu de tweede auto naar de fabrikant voor aanpassingen en renovatie. Deze heeft aanmerkelijk meer gebruikersschade dan de eerste.

november 2017.

Na enkele tegenslagen en pech is het voertuig dat in juni was opgehaald in oktober weer afgeleverd. Het voertuig wordt nu getest voordat de tweede in revisie en aanpassing gaat.

maart 2017.

In de voorbije tijd werd de specificatie voor de aanpassingen en moderniseringen aan de gepantserde voertuigen opgesteld en zijn verschillende offertes aangevraagd. De investeringsaanvraag loopt.

september 2016.

Voor een bedrijf dat gepantserde zware bedrijfswagens heeft is onderzocht of de inmiddels 9 jaar oude auto’s nog kunnen worden aangepast en gerenoveerd ten opzicht van de aanschaf van nieuwe. Gegeven het basisvoertuig zal het geen probleem zijn de voertuigen tot 13 à 15 jaar te blijven gebruiken en is daardoor een mid-life update, revisie, security-upgrade en modificatie zinvol en bedrijfseconomisch verantwoord. Begeleiding van dat proces zal worden verzorgd en zal de nodige maanden in beslag gaan nemen.