Gepantserde voertuigen 22 (update 5)

november 2023.

De organisatie start een aanbesteding van 3 gepantserde bussen. Een bepantseringsniveau dat bekent is van militaire gevechtsvoertuigen en ligt dus buiten de competenties van mijn opdrachtgever. Daarnaast is het vanwege de grote druk op de organisatie vanwege de implementatie van de Toyota Land Cruiser “300” onmogelijk dit binnen tijd en mogelijkheden te verwezelijken.

september 2021.

Opnieuw een aanbesteding van deze dienst. Ook nu weer een onhandige combinatie van eisen en aantallen. Bij de gevraagde bepantsering en aantallen voertuigen is het voor mijn opdrachtgever niet interessant aan te bieden.

maart 2021.

Deze overheidsorganisatie heeft een marktconsultatie uitgeschreven voor een zwaar gepantserde bus die echter klein van formaat moet zijn. Onbegonnen werk en technisch niet uitvoerbaar. De vragen zijn dienovereenkomstig beantwoord.

december 2017.

Deze aanbesteding heeft uiteindelijk geleid tot een set van eisen die het onmogelijk maakt om een aanbieding te maken. Ook na het stellen van vragen bleven de eisen staan.

november 2017.

Na een succesvolle aanmelding is nu het complete bestek bekend en kan de offerte worden voorbereid. Ook hier moeten weer de nodige documenten worden opgesteld en verzameld.

juni 2017.

Een nieuwe aanbestedingsprocedure voor een aantal gepantserde voertuigen. Het begint zoals gebruikelijk met de aanmelding. De gebruikelijke ondersteuning voor het opstellen van documenten en het zorgdragen dat de aanmelding op tijd en compleet wordt aangeboden.