Gepantserde voertuigen 28 (update 7)

januari 2024

Deze maand wederom een opdracht ontvangen voor de levering van een significant aantal voertuigen, Levering is voorzien in het midden van dit jaar.

december 2022

Opdracht verkregen voor de levering van een behoorlijk aantal voertuigen. Een uitdagend project omdat het de eerste levering wordt van het nieuwe model van het gebruikte basisvoertuig. Daarnaast verstoort de situatie in Ukraïne nog steeds de productie.

september 2022

Opnieuw opdracht voor de levering van een tweetal voertuigen. Vanwege de nog steeds aanwezige voorraad van voertuigen van het uitgelopen model basisvoertuig kunnen we daar nog net uit putten. Daarna wordt onzekerder wanneer de opvolger zover klaar is dat er voertuigen geleverd kunnen gaan worden. Deze zullen naar verwachting in maart 2023 geleverd worden.

april 2022

Opdracht voor de levering van 5 voertuigen. Levering wordt verwacht in september.

februari 2021

Opnieuw een opdracht, dit keer voor 4 voertuigen. Levering voorzien in november.

december 2020.

In het afgelopen jaar heeft de raamovereenkomst tot 2 opdrachten geleid waarvan er inmiddels een is uitgeleverd. De andere zal in het voorjaar van 2021 uitgeleverd worden.

oktober 2019.

Na in de afgelopen 3 maanden een Duitse carrosseriebouwer te hebben ondersteund na succesvolle kwalificatie voor het inschrijven op een tender van een Nederlandse overheidsorganisatie is duidelijk geworden dat de tender gewonnen is. Daarmee mag na de geëxpireerde overeenkomst uit 2013 opvolging hebben met deze nieuwe opdracht.

april 2019.

Ondersteuning bij het inschrijven voor het uitbrengen van een offerte voor een tender voor gepantserde SUV’s van een Nederlands ministerie.